ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ - Radiant Technologies - Global Visitors Solutions
Η ομαδική ξενάγηση είναι μία υπηρεσία που απευθύνεται σε ομάδες επισκεπτών, οργανωμένες ή μη, με ξεναγό. Με τη χρήση των συσκευών Ομαδικής Ξενάγησης TGS ο ξεναγός έχει τη δυνατότητα να απευθύνεται ταυτόχρονα σε μεγάλο αριθμό επισκεπτών, χωρίς περιορισμούς απόστασης και χωρίς απώλεια ήχου.

Το σύστημα αποτελείται από μία συσκευή-πομπό με μικρόφωνο για τον ξεναγό και συσκευές-δέκτες για τους επισκέπτες, των οποίων ο αριθμός καθορίζεται μόνο από τις ανάγκες του πελάτη. Οι συσκευές είναι εξαιρετικά απλές στη χρήση, διαθέτουν έναν διακόπτη on/off και επιλογέα καναλιών, ενώ οι συσκευές-δέκτες έχουν και μονοφωνικό ακουστικό.

Το σύστημα αυτό δίνει την δυνατότητα σε έναν ξεναγό να απευθυνθεί σε έναν απεριόριστο αριθμό επισκεπτών, χωρίς να χρειάζεται να φωνάζει για να ακουστεί, ακόμα και σε χώρους με υψηλό περιβαλλοντικό θόρυβο, όπως εργοστάσια ή χώρους που παρουσιάζουν συνωστισμό. Η εμβέλεια του συστήματος είναι μεγάλη, δίνοντας έτσι ένα μεγαλύτερο βαθμό αυτονομίας στους επισκέπτες, οι οποίοι δεν χρειάζεται να κινούνται αποκλειστικά γύρω από τον ξεναγό.

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος περιλαμβάνουν:
• Ξενάγηση σε μεγάλο αριθμό ατόμων ταυτόχρονα
• Ευκρινής ήχος
• Δυνατότητα εγκατάστασης σε τουριστικά λεωφορεία ή άλλα οχήματα
• Μεγαλύτερη αυτονομία των επισκεπτών
• Ταυτόχρονη Ξενάγηση έως και 16 γκρουπ επισκεπτών
tgs1
tgs2


Συσκευές Ομαδικής Ξενάγησης