ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ - Radiant Technologies - Global Visitors Solutions
Νέα της Εταιρίας

Νέα του Πολιτισμού

[17.6.08]

Ξεκινάει στις 19 Ιουνίου το Φεστιβάλ Κλασσικής Μουσικής στο Ναύπλιο



Το Ναύπλιο είναι έτοιμο να υποδεχτεί το 17ο Φεστιβάλ Κλασσικής Μουσικής, με εκδηλώσεις που θα διαρκέσουν από τις 19 έως και τις 29 Ιουνίου. Η θεματική του φετινού φεστιβάλ είναι η μουσική της Αυστρίας, από την εποχή των μεγάλων συνθετών όπως του Μότσαρτ και του Χάϋδν ως τη σημερινή εποχή. Οι τοποθεσίες που έχουν επιλεγεί για να φιλοξενήσουν τις διάφορες δραστηριότητες είναι άμεσα συνδεδεμένες με την ιστορία και τον πολιτισμικό χαρακτήρα της πόλης και περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, το Παλαμήδι, το Μπούρτζι και το Βουλευτικό.
Η έναρξη του φεστιβάλ θα γίνει στις 19 Ιουνίου και ώρα εννέα το βράδυ στο Παλαμήδι, με έργα των Μότσαρτ, Σοπέν, Πουτσίνι και Βέρντι. Παράλληλα με το μουσικό πρόγραμμα, θα πραγματοποιηθεί και έκθεση ζωγραφικής με έργα του Wolfgang Weiss στο Βουλευτικό, από τις 21 ως τις 29 Ιουνίου.
Μπορείτε να προμηθευθείτε το πρόγραμμα του φεστιβάλ και να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκδηλώσεις από τα δωμάτια ενημέρωσης που είναι εγκατεστημένα στις πλατείες Φιλελλήνων και Τριών Ναυάρχων. Από τα σημεία αυτά μπορείτε επίσης να ενοικιάσετε μία συσκευή ξενάγησης και ένα χάρτη, τα οποία θα σας δώσουν την ευκαιρία να περιηγηθείτε στην πόλη και να μάθετε για την ιστορία, την κουλτούρα, καθώς και την αρχιτεκτονική της πρώτης πρωτεύουσας του ελληνικού κράτους.
kiosk